Tratamente estetice si de protectie ale metalelor, plasticului si materialelor compozite

Laborator

Monitorizarea constanta a valorilor chimico – fizice ale fiecarei solutii prezente in instalatie, o utilizare corecta a tuturor instrumentelor prevazute, calibrate in mod periodic asigurand garantia calitatii proceselor de oxidare anodica si conformitate a pieselor.

Din acest motiv, laboratorul nostru are o importanta fundamentala in verificarea conditiilor si in atingerea unei calitati ridicate.

Tramet efectueaza controale ale materiei prime, ale procesului si produselor finite, garantand constanta si posibilitatea de reproducere în productie.

Controale ale instalatiei

Controlul informatic al parametrilor de proces. Diagnosticarea instalatiei si a planurilor de intretinere si controalele periodice programate ne permit mentinerea functionalitatii instalatiei si eficienta solutiilor la nivel optim. Continuitatea ne garanteaza calitatea lucrarilor noastre.

Controale ale detaliilor

Pentru fiecare lot de productie sunt efectuate verificari pe esantion ale pieselor prelucrate, si feedback-ul pentru a garanta ca intregul proces a produs calitatea dorita.

Cu ajutorul unor instrumente adecvate efectuam:

 • Determinari fizice:
  - masurarea grosimilor
  - blistering
  - masurare gloss
  - verificarea calitatii generale ale suprafetelor
 • Determinari chimico - fizice:
  - masurarea colorimetrica
  - titrare acid - baza
  - titrari potentiometrice
  - test de rezistenta la coroziune

Toate determinarile sunt efectuate conform standardelor internationale sau instructiunilor interne documentate, rezultatele fiind mai apoi tiparite si arhivate.